De verkoop van Het Missiehuis is in volle gang. Heeft u vragen?

Ons verkoopteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Onder contact vindt u alle gegevens.

Planning:

(Sleep de tijdlijn naar links en rechts om meer te zien)

Kleurt dit rijke verleden úw woontoekomst?

Wonen met karakter

Amare et Servire: In liefde dienen. Dat was de lijfspreuk van de missionarissen die hier, in harmonie met elkaar en vrijwel geheel zelfvoorzienend, werden klaargestoomd voor hun hogere doel: Het wereldwijd prediken van het evangelie. Met de bijbehorende symboliek is in 1927, 'met open armen naar de samenleving', het Missiehuis gerealiseerd. Nadat het geloof zijn dominante plaats in de studiekeuze van jongeren verloor, werd het Missiehuis gebruikt door de Samenwerkende Organisaties WestFriesland. Toen ook zij het pand verlieten, volgde leegstand. De Nijs gaat de uitdaging aan om de oude luister terug te brengen met een nieuwe verblijfsfunctie voor het complete landgoed.

Wonen tussen het groen

Het parkachtige landgoed van het Missiehuis staat vol met juweeltjes. Geen strak aangelegd park maar een uitgekiende invulling met waterpartijen, kruidenruigte en bosschages. Grasvelden en enkele zeldzame bomen benadrukken het historische karakter van de omgeving. Hierdoor wordt het een monumentale en hoogwaardige verblijfplaats die aansluit bij het Missiehuis.

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.