Nieuwsitems over project Missiehuis Hoorn leest u hieronder.

19 februari 2021

Alle woningen zijn verkocht/verhuurd!

Alle woningen zijn verkocht/verhuurd!

Blok B is eind 2020 opgeleverd en het laatste Blok (blok D) wordt in februari 2021 opgeleverd. Eind februari hebben alle bewoners hun intrek genomen in de appartementen.

Lees verder
25 juni 2020

Nog 3 woningen te koop!

Binnen het project zijn nog 3 woningen te koop:

Een fantastische penthouse in woonblok C (zie foto), deze wordt binnenkort opgeleverd. Dus wilt u snel wonen, dan is dit uw kans!

Een penthouse in woonblok B en een begane grond appartement in woonblok A.

Voor meer informatie neem contact op met één van onze makelaars. Ook kunt u een afspraak maken om deze woningen te bezichtigen.

Lees verder
08 juni 2020

Hoogste punt hele project is bereikt!

8 juni hebben we samen met Heddes Bouw het hoogste punt van het hele project bereikt. Een hoogtepunt zeker in deze bijzondere tijd.

Lees verder
12 november 2019

Duurzaam wonen is de missie!

Op zaterdag 16 november is de kapel van Het Missiehuis opengesteld met als thema ‘duurzaamheid’. Zowel het makelaarsteam als WeDriveSolar informeren u graag over de beschikbaarheid, specificaties en voorwaarden.

Beleef het elektrische deelrijden, de moderne invulling van mobiliteit.

Voor alle vragen over de appartementen en duurzaamheid bent u van harte welkom!

Locatie: De oude kapel van het Missiehuis
zaterdag 16 november a.s. van 11.00 - 13.00 uur
Blauwe Berg 5c, 1625 NT Hoorn
afslag Hoorn/ Berkhout

Lees verder
23 mei 2019

Feestelijke start bouw!

Woensdag 22 mei hebben Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. en Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. een feestelijk tintje gegeven aan de start van de bouw van de 109 appartementen Missiehuis Hoorn. Alle kopers en betrokkenen waren uitgenodigd om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen. Na een welkomstwoord van planontwikkelaar Theo Breg, vertelde algemeen directeur Niels Doodeman over de bijzondere samenwerking tussen De Nijs en Heddes.
Vervolgens was het tijd om met z'n allen de kurken te laten knallen en te toosten op een voorspoedige bouw!

Alle kopers kregen na afloop een Hoornse Broeder mee naar huis om thuis nog even na te genieten.

Het was een geslaagde zonnige middag!

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.