Groen in al haar facetten

Bij een rijke historie en hedendaagse nieuwbouw behoort natuurlijk ook een visie op de toekomst. Duurzaamheid in de keuze van materialen. Isolatie en ventilatie, hang- en sluitwerk en moderne installaties brengen de 'footprint' op ons milieu tot bijna nihil. De woonblokken worden gasloos opgeleverd, bijna een vanzelfsprekendheid anno 2020! Zonnepanelen en warmtepompen verwarmen, verkoelen en voorzien in warm water, alles energieneutraal. Deze duurzame installaties worden geleverd door Eteck, tegen een vast bedrag per maand. U kiest uw eigen energieleverancier voor uw overige elektrabehoefte, zoals verlichting en koken.

Interesse
Sluiten

Mobiliteit met een missie

Bij een Missiehuis mag echter meer worden verwacht dan verantwoordelijkheid nemen. Verder denken en maatregelen nemen die net iets verder gaan dan gebruikelijk. In dit geval heeft dat vooral met mobiliteit te maken. Natuurlijk nemen veel bewoners hun auto mee, sommige appartementen worden verkocht met een parkeerplek in de garage. Ook worden er voldoende plekken bovengronds voorzien.
Met We Drive Solar is echter een unieke overeenkomst gesloten waardoor bewoners van de woonblokken kunnen overwegen om afscheid te nemen van hun eigen auto en voortaan vervoer te kiezen uit de deelautopool voor de deur. Dit zijn elektrische auto's uiteraard. Tegen louter een bescheiden kilometervergoeding kunnen bewoners gebruikmaken van de gereedstaande auto's. Geen onderhoudskosten, geen wegenbelasting en verzekering, altijd paraat en - misschien wel het belangrijkste - niet meer afhankelijk van de stijgende brandstofprijzen! Afhankelijk van het aantal te rijden kilometers, die overigens financieel onbeperkt zijn, rijdt u voortaan elk tankstation voorbij.

In eerste instantie worden voor het gezamenlijk gebruik vier Renault ZOE's en één Tesla Model 3 geplaatst. Deze vijfpersoonswagens hebben hun sporen als volledig elektrische auto's ruimschoots verdiend en zijn voorzien van alle gemakken, zoals navigatie en airco. Met een actieradius van minimaal 300 kilometer op een lading. Vijf laadpalen zorgen voor een immer volgeladen accu - en een vaste parkeerplaats. Alle eerste eigenaren krijgen het abonnement voor 6 uur en 100 km vrij per maand rijden, drie jaar lang kosteloos aangeboden. U kunt de 6 vrije uren opsplitsen in meerdere ritten. Na de 100 vrije kilometers komt u niet stil te staan, maar betaalt u een kleine gebruiksvergoeding, bijvoorbeeld € 0,18 per kilometer voor de Renault ZOE. Heel eenvoudig te regelen via een app!
Het is eveneens mogelijk om een overeenkomst te sluiten voor meer dagen per maand. Wanneer u vaker gebruik wilt maken van de deelauto's, dan sluit u al een abonnement af vanaf € 49,- voor twee volle dagen gebruik van de auto. Dan staat het door u gekozen model voor u klaar. U betaalt alleen uw abonnement plus de gebruiksvergoeding vanaf € 0,18 (Renault) of € 0,26 (Tesla) per kilometer. Een onwaarschijnlijk laag bedrag in vergelijking met het bezit van een nieuwe auto van dit kaliber. En hoe meer abonnementen er worden afgesloten, hoe meer auto's er worden geplaatst. De elektriciteit is afkomstig van zonnestroom, dus 100% schone mobiliteit is wel degelijk betaalbaar!

Deelauto's zijn eenvoudig te regelen via een app!

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.